Verzenden

Styletrash.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover de vertraging niet aan Styletrash.nl kan worden toegerekend.

Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, ontvangt de klant hiervan uiterlijk
zeven (7) dagen nadat hij de bestelling heeft geplaatst bericht. Dezelfde termijn wordt aangehouden wanneer een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd. De klant heeft in deze gevallen het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Styletrash.nl zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen, mits er reeds is betaald.

Kosten
De standaard verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland. We versturen onze artikelen wereldwijd. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert tijdens het bestelproces. Als je boven de € 100,- bestelt, versturen wij het pakketje gratis (binnen Nederland) naar je op!