Betalen

Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Betaling is mogelijk op de volgende manieren:

iDeal
Als je bankiert via internet kan je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van jouw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren.

PayPal
Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

Bancontact / Mister Cash
Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen

Creditcard via PayPal
Je kunt via PayPal betalen met VISA card of MasterCard.

SOFORT
Je gebruikt bij SOFORT gewoon je vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.